Perustietokysely


KIINNOSTUS, Olkaa hyvä ja valitkaa vähintään yksi Teitä kiinnostava aihe. Voitte valita haluamanne määrän aiheita. *
TEHTÄVÄ, Valitkaa mielestänne parhaiten tehtäväänne vastaava nimike. Esimerkiksi viestintäjohtaja = viestintätehtävät. Valitkaa vähintään yksi vaihtoehto, tarvittaessa voitte valita useamman. *
  • Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

KUTSUT, TIEDOTTEET JA UUTISKIRJE

Lähetämme tapahtumakutsuja ja julkaisutiedotteita sen perusteella mitä olette vastannut kiinnostuskyselyymme. Sen lisäksi julkaisemme neljä kertaa vuodessa ilmestyvää englanninkielistä uutiskirjettä. Mikäli ette halua kutsuja, julkaisutiedotteita tai uutiskirjeitä, valitkaa alla olevista vaihtoehdoista soveltuva.
Mikäli haluatte, että tietonne poistetaan Ulkopoliittisen instituutin asiakasrekisteristä, rastittakaa oheinen ruutu. Huomaattehan, että tämä valinta tarkoittaa sitä, ettette jatkossa saa mitään instituutin kutsuja tai julkaisuja.

YHTEYSTIEDOT:

ORGANISAATIO: Ilmoittakaa nykyinen organisaationne. Jos olette eläkkeellä, ilmoittakaa se organisaatio, josta jäitte eläkkeelle. Vain siinä tapauksessa, että mitään organisaatiota ei ole, kirjoittakaa joko "yksityishenkilö" tai "freelancer".

TITTELI: Ilmoittakaa nykyinen tehtävänimikkeenne, ei esimerkiksi akateemista titteliä. Jos olette eläkkeellä, ilmoittakaa aiempi tittelinne ja lisätkää määre "eläkkeellä".